Special filtre

Hos Filterhuset producerar vi även filter efter specialmått. Detta är möjligt eftersom vi har vår egen produktion där vi kan producera filter till alla system, efter alla mått. Här nedan, i det blå fältet, kan du söka efter några av de specialfilter som vi har producerat tidigare och som eventuellt passar i just ditt ventilationssystem.

Hitta ditt filter här

Vägen till det rätta filtret


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. FTX AGGREGAT

För att hitta rätt filter till ditt system behöver du först och främst veta vem tillverkaren av FTX aggregatet är. Detta framgår alltid på systemet i form av en logga eller liknande.

2. ANLÆGSMODEL

Ta sedan reda på vilken modell du har. Informationen finns vanligtvis på själva FTX aggregatet i form av ett informationsklistermärke.
Klicka nu på knappen "Sök", så ser du nu de olika filter som passar din anläggning.

3. FILTERTYPE

Slutligen behöver du bestämma vilket filter du vill ha till ditt system. Du kan läsa om skillnaderna mellan olika filter här.

Hitta snabbträtt filter för ditt system

Är du osäker? Sök efter ditt filter efter mål här

Vilket filter ska jag välja?

Vilket filter du bör montera i ditt system beror på vilka filter som är tillgängliga för just ditt system. Det är stor skillnad på filtertyper och det kan vara en bra idé att läsa på om de olika filtertyperna innan du väljer filter.

Som utgångspunkt rekommenderar vi alltid att du monterar ett finare filter i ditt system. Detta kan t.ex. vara vårt Pollenfilter eller vårt SafeAir-filter. Dessa finfilter hjälper dig med att ta bort partikelförorening från luften som strömmar in igenom ditt ventilationssystem så att du får ett rent och hälsosamt inomhusklimat.