Systemair filter

Här hittar du alla populära SystemAir filter till ditt ventilationssystem. Vi har ett brett urval av både modeller och filterklasser, och alla våra ventilationsfilter är tillverkade enligt deras ursprungliga specifikationer, vilket är din försäkran om att SystemAir filtret du får från oss passar perfekt in i ditt system och har alla funktioner det behöver. Filterna tillverkas i Danmark och vi garanterar därför snabb leverans.

Hitta ditt filter här

Vägen till det rätta filtret


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. FTX AGGREGAT

För att hitta rätt filter till ditt system behöver du först och främst veta vem tillverkaren av FTX aggregatet är. Detta framgår alltid på systemet i form av en logga eller liknande.

2. ANLÆGSMODEL

Ta sedan reda på vilken modell du har. Informationen finns vanligtvis på själva FTX aggregatet i form av ett informationsklistermärke.
Klicka nu på knappen "Sök", så ser du nu de olika filter som passar din anläggning.

3. FILTERTYPE

Slutligen behöver du bestämma vilket filter du vill ha till ditt system. Du kan läsa om skillnaderna mellan olika filter här.

Hitta snabbträtt filter för ditt system

Är du osäker? Sök efter ditt filter efter mål här

Vilket SystemAir filter ska jag välja?

Vilket SystemAir filter du ska installera i ditt system beror på miljön runt ditt hem och vilka krav du har på inomhusklimatet. Det är stor skillnad mellan filtertyperna, och det kan vara en bra idé att bekanta sig med dessa innan du byter filter. Ett standardfilter är ett grovfilter i filterklass G4 som håller ventilationssystemet rent från damm och smuts.

Ett finare filter som Pollenfiltret eller SafeAir finfiltret filtrerar också bort de skadliga partiklarna och ger dig och din familj ett hälsosamt och rent inomhusklimat. Vi rekommenderar alltid att du installerar ett finare filter i ditt system, särskilt om du lider av pollenallergi.

Nedan hittar du en översikt över alla SystemAir filter vi erbjuder. Vi har filter för modellerna SAVE VTR, SAVE VSR, VR, VTR, VCT, BFR och FFR. Du hittar alla de mest populära filtren för ditt SafeAir-system, men om du är osäker eller inte kan hitta ditt filter, tveka inte att kontakta oss. Alla SafeAir-filter och påsfilter säljs i set med både ett filter för insug och ett till utsugningen i ditt ventilationssystem.