Pluggit filter

Här hittar du vårt sortiment av Pluggit filter. På Filterhuset arbetar vi dagligen med att ge våra kunder ett hälsosamt och rent inomhusklimat, och kan därmed garantera att våra filter är av högsta kvalitet. Filtren är utvecklade efter Pluggits specifikationer, vilket är din garanti för att du alltid får rätt tillpassning till ditt system. 

Våra filter är enkla att byta och kan beställas hem efter behov, eller så kan du beställa flera filterset samtidigt och byta när behovet uppstår.

Hitta ditt filter här

Vägen till det rätta filtret


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. FTX AGGREGAT

För att hitta rätt filter till ditt system behöver du först och främst veta vem tillverkaren av FTX aggregatet är. Detta framgår alltid på systemet i form av en logga eller liknande.

2. ANLÆGSMODEL

Ta sedan reda på vilken modell du har. Informationen finns vanligtvis på själva FTX aggregatet i form av ett informationsklistermärke.
Klicka nu på knappen "Sök", så ser du nu de olika filter som passar din anläggning.

3. FILTERTYPE

Slutligen behöver du bestämma vilket filter du vill ha till ditt system. Du kan läsa om skillnaderna mellan olika filter här.

Hitta snabbträtt filter för ditt system

Är du osäker? Sök efter ditt filter efter mål här

Vilket filter ska jag välja?

Valet av filter till ditt ventilationssystem beror på ditt behov samt dina krav på inomhusklimatet. Vi utvecklar och tillverkar själva våra ventilationsfilter, och har därför möjlighet att tillverka vissa specifika filtertyper i nästan alla mått. 

Som utgångspunkt kan du alltid köpa ett Standardfilter till ditt ventilationssystem, vilket även är det filter som oftast levereras tillsammans med ditt ventilationssystem. Vi har dessutom valt att utveckla några finare filtertyper, som säkerställer att du får ett hälsosamt och rent inomhusklimat i din bostad. 

Vi rekommenderar att du monterar ett finfilter på insugningssidan i ditt system, eftersom det är här som luften filtreras innan den kommer in i din bostad. I utsuget räcker det att du monterar ett Standardfilter, eftersom filtret endast ska kunna hålla ditt system rent från damm och smuts. 

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller om du har svårt att hitta rätt filtertyp. Vi kan nämligen, som utgångspunkt, tillverka filtret åt dig. Vi ser fram emot att höra från dig.