Venmar filter

Filterhuset säljer dansktillverkade filter till Venmar ventilationssystem. Våra filter tillverkas i vår egen produktion i Farum i Danmark. Filtermediet är av hög kvalitet och du kan enkelt byta dina filter på egen hand när behovet uppstår.

Hitta ditt filter här

Vägen till det rätta filtret


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. FTX AGGREGAT

För att hitta rätt filter till ditt system behöver du först och främst veta vem tillverkaren av FTX aggregatet är. Detta framgår alltid på systemet i form av en logga eller liknande.

2. ANLÆGSMODEL

Ta sedan reda på vilken modell du har. Informationen finns vanligtvis på själva FTX aggregatet i form av ett informationsklistermärke.
Klicka nu på knappen "Sök", så ser du nu de olika filter som passar din anläggning.

3. FILTERTYPE

Slutligen behöver du bestämma vilket filter du vill ha till ditt system. Du kan läsa om skillnaderna mellan olika filter här.

Hitta snabbträtt filter för ditt system

Är du osäker? Sök efter ditt filter efter mål här

Venmar filterbyte

Vi rekommenderar att du byter dina Venmar-filter var tredje månad. Detta gör att ditt system fungerar optimalt och att det inte fastnar damm eller smuts i systemet.

Vi rekommenderar att du kontrollerar dina filter och ditt ventilationssystem regelbundet för att vara säker på att filtreringen fungerar. Om din bostad är belägen nära en föroreningskälla bör du byta filter oftare.