Nilan filter

Hos Filterhuset hittar du ett stort utbud av filter till alla FTX ventilationssystem från Nilan. Nilan är en dansk systemtillverkare som tillverkar energivänliga system med värmepumpar. Våra Nilan-filter tillverkas här i huset och lever till fullo upp till Nilans föreskrifter och EU-standarden för filtrering. Detta garanterar dig att våra filter till Nilan är av högsta kvalitet, att filtret passar i ditt Nilan-system och att du får leverans snabbt, då vi skickar filtren från samma lager som vi tillverkar dem på. Hos Filterhuset levererar vi även filter till Nilan – så att du kan vara säker på att dina Nilan-filter från Filterhuset är lika bra, eller bättre, än originalet.

Du hittar de filter som passar till just ditt system när du har valt modell.Notera att några av Nilans modeller har namn som påminner om varandra, men att flera av filtren inte passar till flera modeller. Vi rekommenderar dig därför att du alltid dubbelkollar måtten och namnet på just din Nilan-modell, så att du får hem rätt filter redan från början. Nilan har ett brett system-sortiment och du hittar filter till alla Nilan-modeller hos oss.

Hitta ditt filter här

Vägen till det rätta filtret


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. FTX AGGREGAT

För att hitta rätt filter till ditt system behöver du först och främst veta vem tillverkaren av FTX aggregatet är. Detta framgår alltid på systemet i form av en logga eller liknande.

2. ANLÆGSMODEL

Ta sedan reda på vilken modell du har. Informationen finns vanligtvis på själva FTX aggregatet i form av ett informationsklistermärke.
Klicka nu på knappen "Sök", så ser du nu de olika filter som passar din anläggning.

3. FILTERTYPE

Slutligen behöver du bestämma vilket filter du vill ha till ditt system. Du kan läsa om skillnaderna mellan olika filter här.

Hitta snabbträtt filter för ditt system

Är du osäker? Sök efter ditt filter efter mål här

Nilan experter

Hos Filterhuset har vi valt att hålla stort fokus på Nilan, då flera Nilan-system är bland de mest populära i Danmark. Våra tekniskt sakkunniga har under flera år arbetat i nära samarbete med Nilan och vi har länge levererat och producerat de filter som ditt Nilan-system levereras med. Det betyder alltså att när du beställer ett Nilan-filter från Filterhuset beställer du ett lika bra, eller bättre, filter än det du redan har i ditt system.
Vi har, i Farum utvecklat och tillverkat filter till olika Nilan-modeller, så att vi alltid kan säkerställa att våra Nilan-kunder får ett kvalitetsfilter som passar perfekt in i modellen det gäller.

Hos Filterhuset vill vi vara mer än den främsta Nilan-experten på marknaden. Vi vill också tillverka och utveckla filter som är gröna, så att vi tar hand om både inomhusklimatet och miljön. För oss är det viktigt att du kan montera grönare Nilan-filter när du monterar ett Filterhuset-filter. Vill du läsa mer om vår gröna profil? Här kan du läsa mer.

Nilan har flera systemmodeller till alla typer av ventilation, men hos Filterhuset har vi blivit experter på Nilans bostadsventilationssystem. Kom ihåg att vår kundtjänst alltid sitter redo om du har frågor om Nilan-filter, filterklasser eller montering.