Välkommen till Filterhuset

Oavsett om du är ny på Filterhuset.se eller om du är ny ägare till ett ventilationssystem - eller kanske båda - har du kanske några frågor. Vi ska försöka besvara dem här. 

Hur beställer man från Filterhuset.se

Du är också alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har ytterligare frågor.

Kundtjänst

Hitta ditt filter här

Vägen till det rätta filtret


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. FTX AGGREGAT

För att hitta rätt filter till ditt system behöver du först och främst veta vem tillverkaren av FTX aggregatet är. Detta framgår alltid på systemet i form av en logga eller liknande.

2. ANLÆGSMODEL

Ta sedan reda på vilken modell du har. Informationen finns vanligtvis på själva FTX aggregatet i form av ett informationsklistermärke.
Klicka nu på knappen "Sök", så ser du nu de olika filter som passar din anläggning.

3. FILTERTYPE

Slutligen behöver du bestämma vilket filter du vill ha till ditt system. Du kan läsa om skillnaderna mellan olika filter här.

Hitta snabbträtt filter för ditt system

Är du osäker? Sök efter ditt filter efter mål här

3 tips till dig som är ny ägare av ett ventilationssystem och/eller ny på Filterhuset.se

1.

Missa inte information om rabatter, specialerbjudanden och tävlingar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev - så skickar vi en påminnelse när det är dags att byta filter samt nyttig information om inomhusklimat och ventilation.

2.

Läs vår informativa kunskapsblogg. Högst upp till höger i menyn hittar du vår kunskapsblogg. Här kan du lära dig mer om ventilation, inomhusklimat, partikelföroreningar, pollenallergi och mycket annat. 

3.

Hitta den filtertyp som passar dina behov. I vår meny hittar du länken "Filtertyp" - det är bra att välja rätt filtertyp första gången, så hjälper vi dig att komma ihåg ditt köp vid nästa filterbyte. 

FAQ

Vanliga frågor