Black Friday erbjudande

Välkommen till Black Friday på Filterhuset

Black Friday betyder extra bra erbjudanden. Vill du hinna säkra dig årets bästa erbjudande? Dra nytta av årets största shoppingdag och beställ dina filter till ett exeptionellt bra pris.

Det finns för närvarande inga aktuella Black November-erbjudanden

Det finns för närvarande inga aktuella Black November-erbjudanden.

Behöver du råd och vägledning om produktval?

Om du behöver råd och vägledning om vilka filter du bör välja eller om du har frågor om produkterna är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@filterhuset.dk.

Extra hektiska dagar runt Black Friday

Det är en speciell tid för oss när vi närmar oss Black Friday, för då blir vi extra upptagna och springer alla lite snabbare för att kunna skicka iväg alla våra beställningar! Vi gör vårt bästa, men du kan uppleva förlängda leveranstider under vissa perioder.

Hitta ditt filter här

Vägen till det rätta filtret


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. FTX AGGREGAT

För att hitta rätt filter till ditt system behöver du först och främst veta vem tillverkaren av FTX aggregatet är. Detta framgår alltid på systemet i form av en logga eller liknande.

2. ANLÆGSMODEL

Ta sedan reda på vilken modell du har. Informationen finns vanligtvis på själva FTX aggregatet i form av ett informationsklistermärke.
Klicka nu på knappen "Sök", så ser du nu de olika filter som passar din anläggning.

3. FILTERTYPE

Slutligen behöver du bestämma vilket filter du vill ha till ditt system. Du kan läsa om skillnaderna mellan olika filter här.

Hitta snabbträtt filter för ditt system

Är du osäker? Sök efter ditt filter efter mål här

3 säkra tecken på att ditt filter ska byta ut

Ditt filteralarm lyser på panelen

Du har imma på innersidorna av rutorna på morgonen

Ventilationssystemet låter eller vibrerar mer än normaltHitta ditt nya filter här

När och hur ofta ska ett filter bytas ut?

Ditt ventilationssystem är beroende av att du, löpande, inspekterar och byter ut dina filter. Därför att det viktigt att regelmässigt kontrollera dina filter i systemet och byta ut dem efter behov. De flesta ventilationssystem har ett filteralarm som påminner dig om att kontrollera och byta ut dina filter. Oftast skal de kontrolleras och utbytas omkring var 3–6 månad. ​

Du kan själv byta ut dina luftfilter om du har fått tag i de rätta produkterna. Det tar bara några minuter att byta ut sina filter och skapa ett bra och sunt inomhusklimat.

Livslängden på dina filter beror på hur mycket damm det är i luften. Filterhuset rekommenderar därför att du kontrollerar ditt filter regelbundet och byter filter när det behövs. Oftast håller ett filter mellan 3–6 månader, kontrollera därför gärna ditt filter var 3:e månad och byt ut det var 6:e månad. 

FAQ

Frågor?

Är du osäker på hur du ska vända ditt filter eller vilket filter som är det rätta för dig? På denna sida har vi samlat en översikt över de frågor vi oftast får – och svaren på dem. 

Skulle du ha frågor som du inte hittar svar på här är du alltid välkommen att kontakta vår Kundtjänst.